Pakkaaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Nokialle pakkaajia.  Työ pitää sisällään valmiiden kappaleiden pakkaamista sekä laadunvalvontaa. Työtä tehdään hallissa ma - pe kolmessa vuorossa. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Työ sopii hyvin niin miehille kuin naisille.

Hakijoilta toivomme tarkkuutta ja huolellisuutta, luotettavuutta, reipasta ja aikaansaavaa työotetta, perushyvää fyysistä kuntoa (seisomatyö) sekä valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ennen kaikkea peräänkuulutamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka hyvässä talossa. Saat erinomaisen ja kannustavan tiimin tuen työllesi, rennon ja iloisen työilmapiirin sekä etenemismahdollisuudet. Tulevaisuudessa osaamisen karttuessa on palkkiojärjestelmän avulla mahdollisuus päästä hyville ansioille.

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Jani Raatikainen p. 050 337 7959


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1245005
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Nokia