(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haemme Kesälahdella sijaitsevalle teollisuudessa toimivalle asiakkaallemme pakkaajaa äitiysloman sijaisuuteen. Pakkaajan työtehtäviin kuuluu mm. pakkauskoneiden käyttöä sekä käsin tehtävää pakkaustyötä. Kyseessä on päivätyö, jossa päivittäinen työaika on klo 7.00-15.00.

Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävässä pärjää mikäli olet ahkera, motivoitunut sekä oma-aloitteinen. Töitä on tiedossa äitiysloman sijaisuuden ajaksi, mutta töiden on mahdollista jatkua pidempäänkin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja: Ville Väänänen, ville.vaananen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.