(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Heinävedelle pakkaajaa. 

Toivomme hakijalta reipasta ja huolellista työotetta sekä ripeyttä ja hyvää fyysistä kestävyyttä. Työ on 2-vuorotyötä.

Työt alkavat heti ja kestävät muutamista viikoista muutamaan kuukauteen. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palkkaus muovi-ja kemianteollisuuden TES mukaisesti.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaavat Mari Laitinen p. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi tai Jouni Korhonen p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi. 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.