(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme kahvipakkaamoon näppärää, oma-aloitteista, oppimishaluista ja innokasta henkilöä pakkaustehtäviin

PAKKAAJA

Pakkaajan tehtävissä vastaat tuotantosuunnitelman mukaisen pakkausohjelman toteutumisesta sekä pakkauslaitteiden teknisestä toimivuudesta omalla vastuualueellasi. Ratkaiset ja poistat pakkauskoneissa ilmenevät laiteviat ja häiriötilanteet mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Lisäksi huolehdit oman työalueesi siisteydestä, omavalvonnasta ja laatukirjauksista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivisin.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet tekniikasta/ automaatiosta kiinnostunut, erinomaiset ongelmanratkaisutaidot omaava tiimipelaaja. Sinulla on valmiuksia ja halua toiminnan kehittämiseen ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Toivomme, että sinulla on alan koulutus tai tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Yhtä tärkeänä arvostamme työtä pelkäämätöntä asennetta ja ahkeraa työotetta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään parasta osaamistasi vastuullisessa työympäristössä, mukavien työkavereiden tukemana ja hyvien työsuhde-etujen siivittämänä.

Etsimme tähän vakituiseen, kokoaikaiseen pakkaajan tehtävään kahta henkilöä ja pyrimme täyttämään tehtävät heti sopivan hakijan löydyttyä.

Mikäli näet itsesi Meiralla pakkaajan tehtävässä, toivomme että jätät hakemuksesi sivuillamme www.meira.fi viimeistään 24.8.2018 mennessä.