(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Oletko reipas ja nopeaoppinen työntekijä vailla osa-päiväistä työtä?


Etsimme nyt PAKKAAJAA leipomoalan yritykselle Kemijärvelle.

Työnkuvasi tulisi olemaan leipomotuotteiden pakkaamista. Töitä on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo. 05-08. Työ alkaa aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille.

Edellytämme sinulta hyvää asennetta työntekoon, fyysistä kuntoa ja hygieniapassia. Aikaisemmasta työkokemuksesta elintarvikkeiden parissa työskentelystä tai pakkaamisesta on hyötyä, mutta vielä tärkeämpää meille on innostuksesi työntekoon.

Tarjoamme sinulle työpaikan arvostetussa paikallisessa yrityksessä, jossa työtä tehdään asiakaslähtöisesti hyvällä maulla ja asenteella. Osa työajasta ajoittuu aamuyölle, jolloin peruspalkan lisäksi sinulle maksetaan hyvät lisät.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Jennika Puominen 050 409 7304.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.