Pakkaaja Villähteen Leivälle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

PAKKAAJA VILLÄHTEEN LEIVÄLLE

Me Villähteen leivällä olemme erikoistuneet pakasteleivontaan ja sopimusvalmistukseen. Uskomme asiakaslähtöiseen toimintaan ja haluamme olla luottamuksen arvoisia kaikessa mitä teemme. Valmistamme muun muassa pullapohjaisia tuotteita, hampurilaissämpylöitä ja monipuolisesti erilaisia leipä- ja sämpylätuotteita vähittäiskaupan, food servicen ja tukkuliikkeiden tarpeisiin. Tavoitteenamme on tarjota ratkaisuja, joita muut eivät osaa tai pysty toteuttamaan. Tehdään yhdessä teille jotain hyvää kylmään!

---------- 

Mitä etsimme

Haemme Villähteen Leivälle pakkaajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen täysillä työtunneilla. Työtehtäviisi kuuluu leipomotuotteiden pakkaamiseen liittyvät erilaiset tehtävät, joten pääset vastaamaan koko pakkaamon toiminnasta omalta osaltasi. Osan ajasta saatat työskennellä myös lähettämön tehtävissä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-22 välillä. Työt painottuvat arkipäiviin, mutta sinulla tulisi olla valmius tehdä myös satunnaisia lauantaivuoroja.

Työ on nopeatempoista ja fyysistä, eikä työpisteillä ole mahdollisuutta istua. Huomioithan, että leipomoympäristössä voi olla ajoittain jauhopölyä. Lisäksi leipomoympäristössä työskennellessä työpisteellä ei voi olla ripsenpidennyksiä, rakennekynsiä tai lävistyksiä kasvojen alueella. Aiempi kokemus tuotannon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee tässä tehtävässä. Kohde sijaitsee Villähteellä, ja sinulla tulisi olla oma auto työmatkojen kulkemista varten.

Mitä odotamme

- Hygieniapassi, tai valmius suorittaa sellainen heti töiden alettua.

- Mahdollisuus ja halu sitoutua pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

- Oma-aloitteinen ja toimeentarttuva työskentelyote. 

- Valmius tehdä 2-vuorotyötä.

Hae nyt

Täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200 (ark. klo 9-15), jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507998
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti, Nastola