(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja varastoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme asiakkaallemme Naarajärvelle pakkaajaa teolliseen varastoon.

Työtehtävät sisältävät pääasiallisesti pakkauspuolen tehtäviä, mutta tarvittaessa myös esim. tulevan ja lähtevän tavaran toimintoja sekä muita yleisiä varastopuolen tehtäviä.

Hakijalle katsotaan eduksi kokemus ja ymmärrys varasto-/lähettämöpuolen tehtävistä, trukilla ajamisesta sekä kokemus SAP-järjestelmästä.

Etsimme hyvällä motivaatiolla varustettua, tarkkaa työtä tekevää henkilöä, joka on valmis työskentelemään ajoittain hektisessäkin ympäristössä sekä hallitsee tiimityötaidot kiitettävästi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja alkuun henkilö työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Hyvin tehtävänsä hoitavalla on mahdollisuus myöhemmiten työllistyä talon kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Jos olet etsimämme henkilö, niin hae paikkaa mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, puh. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.