(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja Vantaalle (osa-aikainen)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021
Haemme pitkäperinteiselle perheyritykselle

PAKKAAJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen

Etsimämme henkilö on rivakka ja tarkka tekijä, jolla asenne työn tekemiseen on kohdillaan. Tehtäviin kuuluvat pakkaaminen ja varaston yleiset tehtävät. Erityistä etua haussa on, jos sinulla aiempaa kokemusta trukilla ajamisesta, joten mainitsethan tämän hakemuksesi yhteydessä. Työ sijaitsee Vantaan Viinikanmetsässä. Töitä on tarjolla 2-4 päivänä viikossa ja päivät ovat kestoltaan noin 5-7,5 tuntia. Työajat sijoittuvat arkisin klo 07-15 välille. 

Huomaathan, että varastolla käsitellään erilaisia kemikaaleja, joten tehtävään ei voida valita henkilöä, jolla on kemikaali- tai pölyallergia. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lisätiedot ja hakeminen: 
Tehtävän aloitus sijoittuu viikolle 10 (maaliskuu) ja työsuhde on määräaikainen elokuun 2021 loppuun, jonka jälkeen jatko on tilanteestasi riippuen mahdollinen. Palkkaus Kaupan TES mukaan, mutta voit esittää myös tuntipalkkatoiveen. 

Jos kiinnostuit, hae tehtävää sivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Osa-aikainen pakkaaja Vantaalle. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa, joten haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Temp-Teamin HR Consultant Essi Mäkinen, p. 040 567 3192 ja sähköposti essi.makinen@temp-team.fi.