Pakkaaja, Vantaa
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

Haemme Pakkaajia Vantaalle

Työhön kuuluu tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja lähetystä. Työtä tehdään pääasiassa aamuvuorossa, ma-pe klo 7-15. Töitä on tarjolla varmuudella viikosta 35 eteenpäin ainakin syyskuun loppuun asti lähes täysillä tunneilla ja tämän jälkeen osa- aikaisesti. Loppuvuoden tarpeet tarkentuvat syyskuun aikana.

Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä työtehtäviin perehdytetään mutta odotamme hakijoilta tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta sekä valmiudet suorittamaan rutiininomaisia tehtäviä. Tämän lisäksi toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus TES (n. 11€/h).

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkaa nopealla aikataululla joten täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot