(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, Vantaa
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme pakkaajaa loppuvuodeksi Viinikkalassa toimivaan tuotantolaitokseen. Mahdollisuus jatkoon on. Työtä tehdään klo 6-14 ja 14-22, mutta toivomme valmiuden myös klo 22-7 vuorolle eli työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työt alkavat mahdollisimman nopeasti.

Työtehtäviin kuuluu tuotantolaitoksen pakkauksen tehtävät.

Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja sorminäppäryyttä. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä ja olet luonteeltasi rehti, ahkera tiimipelaaja. Työtavoiltasi olet tarkka, mutta tehokas. Työntekijältä vaaditaan kunnossa olevia luottotietoja ja muutenkin nuhteetonta taustaa. Työmatkojen kulkemista helpottaa, jos käytettävissäsi on oma auto tai muu soveltuva kulkuväline.

Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli kiinnostuit työskentelystä mielenkiintoisessa yrityksessä, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti. Voit olla myös yhteydessä HR Konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia jo hakuaikana.