(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja / tuotantotyöntekijä
Soya Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018
Soya Oy Ab
Oy Soya Ab Jalofoods - Kasvisruokaa jo vuodesta 1989.
Toimenkuva
Tule töihin Soyalle!
Työtä riittää ja etsimme nyt pakkaamoon/tuotantoon uutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sisältää raaka-aineiden käsittelyä ja valmiiden tuotteiden käsittelyä sekä pakkaamista. Työt alkavat pakkaamossa ja sinut perehdytetään jatkossa myös monipuolisempaan työhön eli tuotannon työtehtäviin. Työ on vuorotyötä jota tehdään 8 tunnin vuoroissa joustavasti klo 6-22 välillä. Työvuoroja on toisinaan myös lauantaisin jolloin viikolla on vastaavasti vapaa.
Odotamme sinulta
Tehtävä ei vaadi aikaisempaa osaamista, mutta kaikki kokemus tuotantotöistä on eduksi. Eduksi on myös iloinen ja itsenäinen asenne sekä sopeutuminen pienen yrityksen monipuoliseen toimintaympäristöön. Ohjeet ja määräykset ovat suomen kielellä, joten edellytämme suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset omat kulkuneuvon.
Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi tarvitaan, mutta sen voi hankkia töiden alettua.
Muut tiedot
Tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme mukavaa seuraa, rennon työpaikan ja mahdollisuuden olla mukana luomassa makuelämyksiä. Tässä on loistava mahdollisuus päästä alalle! Tarjoamme myös henkilöstöetuja kuten virkistysetuja ja vapaaehtoisen sairauskuluvakuutuksen.

Itse hakuprosessista vastaa VMP ja työsuhde solmitaan suoraan Soyalle. Tarvitsemme sinua heti, joten hae pikaisesti oheisen linkin kautta ja muistathan, että hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Mikäli haluat jotain lisätietoa, ota yhteyttä VMP:n toimistoon Tammisaareen tai Lohjalle arkisin klo 8-10 välillä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Kesto
Vakituinen työsuhde (suorarekrytointi)
Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@vmp.fi, 040 307 5408 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 12.10.2018 mennessä.