Pakkaaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Etsimme nyt tamperelaiselle asiakkaallemme

PAKKAAJIA

tarkkuutta ja ripeyttä vaativaan linjastotyöhön. 


Toivomme hakijoilta erityisesti oma-aloitteista, reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan. Kykenet työskentelemään tarkasti, mutta ripeästi ja omaat hyvän fyysisen kunnon. Työvuorot tulevat toisinaan tarjolle lyhyellä varoitusajalla, joten toivomme myös joustavuutta lähteä töihin tarvittaessa nopeallakin aikataululla.  

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti asiakkaamme tarpeen mukaan, joten se soveltuu hyvin esim. opintojen oheen tai toisen työn rinnalle! Työpaikka sijaitsee Tampereella hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Töitä tehdään arkisin kolmessa vuorossa, aloitus sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi, mistä päivästä alkaen olet valmis aloittamaan työt ja mille aikavälille etsit töitä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=607

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395873
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka, Teollisuus/tuotanto, Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Mansikkamäki (minna.mansikkamaki (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa