(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja Soyalle Tammisaareen
Soya Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Soya Oy Ab
Oy Soya Ab Jalofoods - Kasvisruokaa jo vuodesta 1989.

Toimenkuva
Etsimme Soyan pakkaamoon reipasta työntekijää. Tehtävä sisältää raaka-aineiden käsittelyä ja valmiiden tuotteiden käsittelyä sekä pakkaamista. Tehtävä on kaksivuorotyötä 3-5 päivää viikossa, aamuvuoro 9-17 ja iltavuoro 15-23. Tehtävä on alkuun määräaikainen Eezyn kautta (4 kk) ja tämän jälkeen on mahdollisuus vakinaistua Soyalle.

Odotamme sinulta
Tehtävä ei vaadi aikaisempaa osaamista, mutta trukinajotaito on plussaa. Lisäksi sinulla pitäisi olla hyvä fysiikka ja vahva selkä, jotta jaksat siirrellä painavia raaka-aineita. Tarvitset hygieniapassin, mutta se voidaan hoitaa työn lomassa. Eduksi on myös iloinen ja itsenäinen asenne sekä sopeutuminen pienen yrityksen monipuoliseen toimintaympäristöön. Ohjeet ja määräykset ovat suomen kielellä, joten edellytämme suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset oman kulkuneuvon.

Muut tiedot
Tarjoamme mukavaa seuraa, rennon työpaikan ja mahdollisuuden olla mukana luomassa makuelämyksiä. Tarvitsemme sinua heti, joten hae pikaisesti oheisen linkin kautta ja muistathan, että hyvin täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä.

Kesto
Vakinaistuva

Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@eezy.fi, 040 307 5405

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.09.2020 mennessä.