(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja Soyalle Tammisaareen
Soya Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Soya Oy Ab
Oy Soya Ab Jalofoods - Kasvisruokaa jo vuodesta 1989.
Toimenkuva
Tule pakkaajaksi Soyalle!
Työtä riittää ja etsimme pakkaamoon uutta työntekijää. Tehtävä sisältää raaka-aineiden käsittelyä ja valmiiden tuotteiden käsittelyä sekä pakkaamista. Työ alkaa neljän kuukauden määräaikaisuudella ja se pyritään vakinaistamaan. Tehtävä on kaksivuorotyötä. Tässä voi olla mahdollisuus myös monipuolisempaan työhön eli oppia tuotantotehtäviin.
Odotamme sinulta
Tehtävä ei vaadi aikaisempaa osaamista, mutta trukinajotaito on plussaa. Lisäksi sinulla pitäisi olla hyvä fysiikka ja vahva selkä, jotta jaksat siirrellä painavia raaka-aineita. Eduksi on myös iloinen ja itsenäinen asenne sekä sopeutuminen pienen yrityksen monipuoliseen toimintaympäristöön. Ohjeet ja määräykset ovat suomen kielellä, joten edellytämme suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset omat kulkuneuvon.
Muut tiedot
Tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme mukavaa seuraa, rennon työpaikan ja mahdollisuuden olla mukana luomassa makuelämyksiä. Tässä on loistava mahdollisuus päästä alalle!

Haussa meitä avustaa VMP Länsi-Uusimaa. Tarvitsemme sinua heti, joten hae pikaisesti oheisen linkin kautta ja muistathan, että hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Mikäli haluat jotain lisätietoa, ota yhteyttä VMP:n toimistoon Tammisaareen aamuisin klo 8-9 välillä.
Kesto
vakinaistumisen mahdollisuus
Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2018 mennessä.