(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, Produal Oy, Kotka
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Produal Oy:lle pakkaajaa. Työtehtäviin kuuluu valmistettujen tuotteiden pakkaaminen. Työ on kokoaikainen ja työaika on arkisin klo 8-16.

Produal on korkealaatuisten rakennusautomaation mittaus- ja säätölaitteiden one-stop-shop -kumppanisi. Paikalliset asiantuntijamme työskentelevät yhdessä kanssanne erinomaisten kiinteistöautomaatioprojektien ja palveluiden toteuttamiseksi, sekä hyviksi todettujen automaatioratkaisujen suunnittelemiseksi. 30 vuoden asiantuntemuksemme näkyy kymmenissätuhansissa rakennuksissa ympäri maailman.

Tavoitteemme on jatkaa kansainvälistä kasvua, johon tarvitsemme oman alansa huippuosaajia ja sellaiseksi haluavia. Uskomme osaaviin yksilöihin ja vahvoihin tiimeihin ja tuemme henkilöstömme jatkuvaa kehittymistä. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, haastavia tehtäviä ja ammattitaitoisen tiimin. Henkilöstömme jakaa yhteisen innon työskennellä yhdessä asiakkaiden kanssa erinomaisten tulosten saavuttamiseksi.

“Puhallamme yhteen hiileen" “Katsomme tulevaisuuteen"
“Olemme joustavia ja huomaavaisia" “Toimimme ammattiatitoisesti ja korkein standardein"


Edellytämme sinulta

Positiivista ja aktiivista asennetta

Yhteistyökykyä eri sidosryhmien välillä ( työssä ollaan aktiivisesti tuotannon kanssa yhteydessä )

Tarkkaavaisuutta

Paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työllistyä arvostettuun yritykseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Hyvän ja mieluisan työilmapiirin, jossa on mukava tehdä töitä


Arvostamme

Kokemusta pakkaustehtävistä


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan työhakemuksen tulemaan pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman paljon itsestäsi ja osaamisestasi.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi