(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja Porlammin Meijerille
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme asiakkaallemme Porlammin Meijerille pakkaajia Porlammiin. 

Porlammin meijeri on maidontuottajiensa omistama itsenäinen yritys, joka on tänä päivänä Etelä-Suomen ainoa jäljellä oleva juustola. Pienenä, itsenäisenä juustolana he panostavat hyvän maun ohella asiakkaisiin. He ovat tunnettuja toimitusvarmuudestaan ja ensiluokkaisesta laadustaan. Porlammin juustolan juustot valmistetaan lähes satavuotiaalla osaamisella, sillä hyvällä maulla.

Toiminnan kasvaessa etsimme yhtä tai kahta työntekijää nykyisen tiimin avuksi juustojen pakkaamiseen. Positiivinen asenne ja reipas työote auttaa pitkälle. Opastamme ja perehdytämme töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aikaisempaa kokemusta. Meillä on myös mahdollisuus tarjota asunto Porlammista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamuvuoro alkaen 6.30 - 15.00 ja iltavuoro 15.00 - 22.45. Viikkotunteja on tarjolla joustavasti 20-40h/vko, tilanteesi mukaan. 

Edellytämme: 

- hygieniapassia 
- valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön
- oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työpaikka ei sijaitse lähellä julkisen liikenteen reittejä

Katsomme eduksi, jos sinulla on entuudestaan jo hieman kokemusta elintarvikelaitoksen koneiden sekä laitteiden käytöstä. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja kestoltaan 6 kk. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa tämän jälkeen asiakkaan omilla palkkalistoilla. 

Hae heti! Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289, laura.honkanen@uniflex.fi.