(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, Pirkkala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme pakkaajaa Pirkkalaan. 

Työ sisältää metallituotteiden ripustusta ja pakkausta sekä muita tuotannon avustavia tehtäviä. Tehtävässä ei tarvita aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaan tärkeintä on toimeen tarttuva työote ja halu oppia uutta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (40 h/vko).

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella ja on mahdollista, että työt jatkuvat myös sen jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.