(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, Pirkanmaa (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä pakkaajan tehtäviin.

Haussa on oppimishaluisia kesätyöntekijöitä, jotka eivät pelästy nopeaa työrytmiä ja kykenevät rutiininomaiseen ja huolelliseen työhön.

Hakijoilta odotetaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä oman auton käyttömahdollisuus. Joissain tehtävissä vaaditaan myös valmiutta vuorotyöhön.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.