(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, Piiloset (Lieto)
Piiloset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2020

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää http://www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi / www.purosilmille.fi.

Liiketoimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt REIPPAITA TYÖNTEKIJÖITÄ piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden PAKKAUKSEEN.

Työssä vastaat itsenäisesti piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden pakkausprosessista. Työ on seisomatyötä sekä suurelta osin käytännön työn toteuttamista Liedon tehtaalla yhdistettynä tarkkuutta vaativaan työn dokumentointiin. Lisäksi pystyt omaksumaan kirjallisia ohjeita sekä noudattamaan niitä. Tehtävässä työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä.

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Työtä tehdään arkisin viitenä päivänä viikossa, ja työvuorot voivat vaihdella tilanteen mukaan. Toivomme siis joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä yhdessä, kahdessa tai mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP-vaatimusten mukaisesta toiminnasta. Työhön perehdytetään.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta ja tunnollisuutta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa sekä ongelmanratkaisutaitoa. Soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, puhdastiloissa työskentelystä sekä aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP-vaatimusten mukaisesta toiminnasta. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä, mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä perehdytyksen työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen p. 050 411 0740.