Pakkaaja perinneleipomoon
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Etsimme nyt ripeää PAKKAAJAA asiakkaallemme Oy Emil Halme Ab leipomoon Kauklahteen.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hygieniapassia ja rivakkaa työotetta. Mainiota, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kuitenkin tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelemään nopeatempoisesti ja sinulla on intoa oppia tehtävän salat.

Leipomoon kaivataan työntekijää, joka on virkeä jo kukonlaulun aikaan, jotta asiakkaat saavat herkulliset tuotteet tuoreena heti aamusta. Mahtavaa, jos olet vielä organisointikykyinen ja pärjäät hyvin myös itsenäisemmässä työssä.

Tunteja on tarjolla noin 120-160/kk. Useimmiten työvuoro alkaa klo 3-6 välillä.

Halmeella pääset kokemaan perinneleipomon tunnelmaa ja olemaan osana ihanaa työilmapiiriä. Halmeen leipomo on toiminut Kauklahdessa kohta 120 vuotta ja käsityöperinne elää heillä edelleen. Halmeen leivät leivotaan yhä tänä päivänäkin samojen reseptien mukaan käyttäen imellystä ja hapanjuurta. Työntekijät ovat todellisia käsityöläisiä ja heidän ammattitaitonsa on korkea. Lisäksi saat Personalhusetin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi!

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Milla Vettenranta, milla.vettenranta@personalhuset.fi, p. 050 411 7688

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413425
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo