(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja panimolle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Oletko ripeillä otteilla varustettu tekijä 3-vuorotyövalmiudella?

Haemme Pyynikin Brewing Companylle Tampereelle nopealla aikataululla hyvällä asenteella varustettuja PAKKAAJAA!

Tulet toimimaan osana tuotannon tiimiä pakkauskoneella. Tehtävät pitävät sisällään kollien pakkaamista kuormalavoille, laadunvalvontaa ja muita tuotannon loppuvaiheen toimia. Työt tehdään keskeytyvässä 3-vuorotyössä arkipäivisin, mutta ruuhkahuippujen aikana peräänkuulutetaan joustavuutta työajoissa. Työ on luonteeltaan fyysistä ja ripeätahtista, ja hakijoilta peräänkuulutetaan itseohjautuvuutta.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde solmitaan aluksi 4kk mittaiseksi, mutta myös jatko on mahdollista. Palkkaus panimoalan ja virvoitusjuomatehtaiden TES mukaisesti.

Tämä on mahdollisuutesi päästä työskentelemään osana mahtavaa tiimiä vetovoimaisessa suomalaisessa yrityksessä, joka vie suomalaista panimo-osaamista maailmankartalle!

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sivuillamme!

Haemme Pyynikin Brewing Companylle myös pakkaajia keikkatyöhön. Jos siis etsit osa-aikaista työtä, jätä hakemus toiseen avoinna olevaan ilmoitukseemme!

Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi