(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja panimolle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Oletko ripeillä otteilla varustettu tekijä vuorotyövalmiudella?

Haemme Pyynikin käsityöläispanimolle Tampereelle hyvällä asenteella varustettuja PAKKAAJIA!

Tulet toimimaan osana tuotannon tiimiä pakkauskoneella. Tehtävät pitävät sisällään kollien pakkaamista kuormalavoille, laadunvalvontaa ja muita tuotannon loppuvaiheen toimia. Työt tehdään kahdessa vuorossa pääsääntöisesti arkisin klo 6-22 välisenä aikana, mutta ruuhkahuippujen aikana peräänkuulutetaan joustavuutta työajoissa ja myös viikonlopputöitä on tarjolla.

Työt on mahdollisuus aloittaa jo viikon 49 maanantaina perehdytyksellä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde solmitaan neljän kuukauden mittaiseksi, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus myös jatkoon. Työaika on 0-37,5h/vk, mutta työaikaa voidaan tarkastella kesken työsuhteen.

Tämä on mahdollisuutesi päästä työskentelemään osana mahtavaa tiimiä vetovoimaisessa suomalaisessa yrityksessä, joka vie suomalaista panimo-osaamista maailmankartalle!

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? HAE PAIKKAA KOTISIVUILLAMME!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi