Pakkaaja ovitehtaalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. JELD-WEN Suomi Oy työllistää yhteensä noin 280 henkilöä Suomessa.

TOIMENKUVA

Haemme Jeld-Wen Suomi Oy:lle Vääksyn ovitehtaalle sisäovien valmistukseen henkilöä pakkaustehtäviin. Tehtävinä ovat pääasiassa käsinpakkaus. Työtehtävä voi sisältää myös hionta tehtäviä.

Tässä tehtävässä et vain istu ja ihmettele, vaan pääset tekemään.

Tarkoituksemme on rekrytoida pitkäaikaisia osaajia, joten suurin osa työpaikoista tähtää vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi tarpeena on myös määräaikaisia ja kesätyöntekijöitä.

Työpaikka sijaitsee kauniissa Vääksyssä, huomioithan oman auton tarpeen työmatkoissa. Työt alkavat Eezyn kautta mutta Jeld-Wen on valmis ottamaan hyvän tekijän omille kirjoille 4kk työsuhteen jälkeen.

ODOTAMME SINULTA

Arvostamme joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta, tiimityötaitoja, valmiutta vuorotyöhön sekä halua oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä. Aikaisempi kokemus teollisuuden työtehtävistä on ehdottomasti eduksi, mutta ei välttämätön, sillä sinut koulutetaan tehtäviisi.

MUUTA

Jeld- Wen Suomi Oy tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kehittyvän toimintaympäristön ovivalmistuksen ytimessä. Tavoitteena on luoda työympäristöä, jolle on ominaista moniosaaminen, vastuullinen toiminta, rehellisyys ja keskinäinen kunnioitus.

Täytä hakemus pikaisesti www.vmp.fi ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Nämä paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Eezy Lahti / Niko Reinikainen 040355 8994 / Lahden toimisto (03) 873 200

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450432
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Asikkala