(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja ovitehtaalle
JELD-WEN Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018
JELD-WEN Suomi Oy
Toimenkuva
Haemme Jeld-Wen Suomi Oy:lle Vääksyn ovitehtaalle henkilöitä pakkaustehtäviin. Tehtävä on pääasiassa käsin pakkausta tuotannon loppupäässä ennen logistiikkaa.

Tässä tehtävässä et vain istu ja ihmettele, vaan pääset tekemään työtä, jossa oma kädenjälki näkyy. Työpisteessä on useampi henkilö joten juttu lentää.

Tarkoituksemme on rekrytoida pitkäaikaisia osaajia, joten työpaikat tähtäävät vakituiseen työsuhteeseen.

Työpaikka sijaitsee kauniissa Vääksyssä, huomioithan oman auton tarpeen työmatkoissa.
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä tai kokemus puu- ja levyalan työtehtävistä on ehdottomasti eduksi, mutta ei välttämätön, sillä sinut koulutetaan tehtäviisi. Arvostamme joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta, tiimityötaitoja, valmiutta vuorotyöhön sekä halua oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä. Lisäksi opit Lean-perusteiden hallinnan
Muut tiedot
Jeld- Wen Suomi Oy tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kehittyvän toimintaympäristön ovivalmistuksen ytimessä. Tavoitteena on luoda työympäristöä, jolle on ominaista moniosaaminen, vastuullinen toiminta, rehellisyys ja keskinäinen kunnioitus.

Täytä hakemus pikaisesti www.vmp.fi/tyopaikkailmoitus ja liitä myös cv:si. Nämä paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Varamiespalvelu Lahden toimisto (03) 873 200
Kesto
6-12kk / Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2018 mennessä.