(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja osa-aikainen
TEMP-TEAM Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020
Haemme pitkäperinteiselle perheyritykselle

PAKKAAJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen

Etsimämme henkilö on rivakka ja tarkka tekijä, jolla on asenne työn tekemiseen kohdillaan. Tehtäviin kuuluvat pakkaaminen ja varaston yleiset tehtävät. Erityistä etua haussa on, jos sinulla aiempaa kokemusta trukilla ajamisesta, joten mainitsethan tämän hakemuksesi yhteydessä.

Tehtävän aloitus sijoittuu elo-syyskuulle ja työsuhde kestää ainakin ensi vuoden tammikuuhun. Työsuhteelle on mahdollista saada jatkoa näiltä näkymin maaliskuulle saakka. Töitä on tarjolla 2-4 päivää viikossa ja päivät ovat kestoltaan 5-7,5 tuntia. Työajat sijoittuvat 07-15 välille. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Viinikanmetsässä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Huomaathan, että varastolla käsitellään erilaisia kemikaaleja, joten tehtävään ei voida valita henkilöä, jolla on kemikaali- tai pölyallergia.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää sivujemme kautta soitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Pakkaaja osa-aikaiseen työsuhteeseen. Käsittelemme hakemuksia jo ilmoituksen aukioloaikana, joten kannattaa olla nopea! Tietosuoja-asetuksen vuoksi vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.