(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, osa-aikainen, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme Nokialle työntekijöitä pakkaamon tehtäviin. 

Palkkaamme nyt uusia tekiöitä osa-aikaiseen tehtävään, joka omien taitojen kehittyessä voi muuttua kokoaikaiseksi työksi.


Työtehtäviin kuuluvat erityisesti tuotantolinjan loppupäässä toimiminen, jossa otetaan tuotantolinjalta tulevat tuotteet vastaan ja pakataan ne kuljetuskuntoon. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään joko loppuasiakkaille ympäri maailman tai sitten ne kuljetetaan oman tehtaan jatkojalostuslaitokselle. 

Pakkaamon tehtävissä tarvitaan nopeutta ja tarkkuutta. Tietotekniset valmiudet katsotaan eduksi paikkoja täytettäessä. Kaikki tuotteet pakataan käsin tarvittaessa nostolaitteita apuna käyttäen. Työ on pääasiassa tiimityötä.

Työtehtäviin perehdytetään, joten aikaisempi kokemus pakkaamon tehtävistä ei ole pakollista. Aikaisempi kokemus varastoitintehtävistä sekä muusta tehdasympäristössä tehtävästä työstä katsotaan eduksi.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta osa-aikaisella työntekijällä on hyvä mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihinsa. Taitojen kehittyessä osa-aikainen työtehtävä on mahdollista muuttua kokoaikaiseksi.

Työpaikan sijainnista johtuen auto on välttämätön. Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen ennen töiden aloitusta.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Laura Arvonen, hr-päällikkö. Lauran tavoitat: p. 050 5975922 tai laura.arvonen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.