(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Haemme asikkaallemme Nokialle pakkaajia teknologiateollisuuden tehtäviin.


Työ pitää sisällään suurien metalliosien jälkikäsittelyä ja pakkausta. Palkkaamme tehtäviin 3 henkilöä. Pakkauksen jälkeen tuote valmistellaan kuljetusta varten. Työtä tehdään pääasiassa joko parin kanssa tai pienessä ryhmässä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta jälkikäsittelystä tai pakkaustyöstä. Työt opetetaan sinulle ja opetusaika on palkallista. Töitä tehdään pääsääntöisesti 3-vuorossa, mutta sinulle on mahdollisuus itse vaikuttaa mitä vuoroa/vuoroja haluat tehdä. 

Asiakkaamme arvostaa työntekijöissään oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä sitä perinteistä hyvää asennetta työtä kohtaan. Mikäli nautit käsillä tekemisestä ja hyvistä työkavereista, voi paikka olla juuri se, mitä sinä etsit!

Työpaikan sijainnista johtuen oma-auto on välttämättömyys. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi paikkoja täytettäessä. 


Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti.

Nyt kannattaa hakea!

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.