(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja Myllyn Parhaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Oletko kiinnostunut monipuolisista tuotannon työtehtävistä, joissa pääset kehittymään ja oppimaan uutta elintarviketeollisuudesta? Oletko hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja nautit itsenäisistä työtehtävistä?

Haemme nyt asiakkaallemme Myllyn Paras Oy:lle kahta motivoitunutta ja oma-aloitteista pakkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Myllyn Paras Oy valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat, kun taas pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yritys työllistää yli sata henkilöä.

Työpäiväsi Työpäiväsi sisältävät myllyn valmistamien tuotteiden pakkaamista sekä käsin että pakkauskoneella. Työssäsi varmistat, että pakkauskoneissa ovat oikeat tuotteet sekä pakkausmateriaalit, järjestelmä ajaa oikeat etiketit oikeisiin tuotteisiin ja pakkauslavoille kasataan oikeat myyntierät. Lisäksi huolehdit lavojen laadukkaasta pakkaamisesta sekä lavasiirroista trukilla luovutuspisteelle. Työsi on ajoittain hektistä, etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Viikoittainen työaikasi on 40h/viikko, ja työtä tehdään kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 7-15 tai iltavuorossa klo 15-23.

Arvostamme

  • Kokemusta elintarvikealalta
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön
  • Motivaatiota kehittyä ja aitoa innostusta oppia alan työtehtävät
  • Kykyä työskennellä hektisessä työympäristössä
  • Hyvää kokonaisuudenhallintaa, ja oma-aloitteisuutta reagoida erilaisiin tilanteisiin pakkaustehtävissä
  • Hygieniapassista on etua

Tarjoamme sinulle

Myllyn Parhaalla saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi sekä kannustavan työyhteisön tuen. Tässä työssä pääset oppimaan uutta sekä kehittymään elintarviketuotannon itsenäisissä ja monipuolisissa työtehtävissä.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Asiasanat: pakkaaja, pakkaamotyöntekijä, tuotantotyöntekijä, elintarviketeollisuus, tuotanto