(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja leipomoon
Rikkilän Leipä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Rikkilän Leipä Oy

Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Rikkilän Leivälle leipomotuotteiden pakkaajaa nykyisen työntekijän lähtiessä jatkamaan opintojaan. Työtä on arviolta vähintään kolmena päivänä viikossa, arviolta vähintään 15 tuntia viikossa. Työtuntien määrästä on mahdollisuus neuvotella. Muun muassa, jos olet osaava työskentelemään myös leipomon puolella tuotannossa, on mahdollista saada heti lisää työtunteja. Leipomossa työtä tehdään viitenä päivänä viikossa, yksi viikkovapaa ja sunnuntai ovat vapaapäiviä eli lauantait tulevat olemaan myös usein työpäiviä. Työaika alkaa aamuisin kello 04.30 - 05.00. Työ on uunituoreiden leipomotuotteiden pakkaamista kuljetuslaatikoihin. Tuotteita on lukuisia erilaisia sämpylöistä ja leivistä pikkupulliin ja täytekakkuihin. Työnkuva on erittäin kiireinen ja sitä tehdään itsenäisesti, joten tässä työssä tarvitaan ripeitä käsiä ja omaa organisointitaitoa!

Odotamme sinulta
Kokemus käsin pakkaamisesta elintarvike- tai leipomoalalta voi olla eduksi, mutta tärkeintä on nopeus, sorminäppäryys, laskutaito ja työn kokonaisuuden hallinta kiireen keskellä.

Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi

Muut tiedot
Haastattelemme hakijoita koko hakuajan. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä työhakemus sivuillamme www.vmp.fi. Liitä mukaan CV tai selvitys työkokemuksestasi. Valinnan kannalta on tärkeää tietää alan osaamisesi. Tärkeää on, että merkitset kiinnostuksesi työpaikkaan klikkaamalla ko. avointa työpaikkailmoitusta.

Kesto
31.7.2021 asti, voi jatkua

Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta.vmp@eezy.fi, 040 307 5600

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.12.2020 mennessä.