(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja leipomoon
Rikkilän Leipä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Rikkilän Leipä Oy

Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan leipomoalan yritykseen leipomotuotteiden pakkaajaa nykyisen työntekijän lähtiessä opiskelemaan. Työaika on arviolta 25 tuntia viikossa. Mikäli olet osaava työskentelemään myös leipomon puolella tuotannossa on mahdollista tehdä lähes täyttä työaikaa viikossa. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa, yksi viikkovapaa ja sunnuntai ovat vapaapäiviä. Työaika alkaa aamuisin kello 04.30 - 05.00 Työ on uunituoreiden leipomotuotteiden pakkaamista kuljetuskuntoon. Tuotteita on lukuisia erilaisia sämpylöistä ja leivistä pikkupulliin ja täytekakkuihin. Työnkuva on erittäin kiireinen, joten tässä työssä tarvitaan ripeitä käsiä ja omaa organisointitaitoa!

Odotamme sinulta
Kokemusta pakkaustyöstä mielellään leipomoalalta tai vastaavalta. Työssä onnistumisen kannalta on erittäin tärkeää, että aikaiset aamut ovat sinun parasta aikaasi ja pystyt nopeasti pakkaamaan eri tuotteet kullekin kuuluviin pakkauksiin.

Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi

Muut tiedot
Työ on suunniteltu alkamaan 1.8.2020, mutta voidaan täyttää aiemminkin, mikäli sopiva työntekijä löytyy. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan. Täytä työhakemus sivuillamme www.vmp.fi. Liitä mukaan CV tai selvitys työkokemuksestasi. Valinnan kannalta on tärkeää tietää alan osaamisesi. Tärkeää on, että merkitset kiinnostuksesi työpaikkaan klikkaamalla ko. avointa työpaikkailmoitusta.

Kesto
31.12.2020 asti, voi jatkua

Lisätietoja
Merja Teitto, lappeenranta.vmp@eezy.fi, 040 307 5600

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.08.2020 mennessä.