(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, leipomo
Go On Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Etsimme Lappeenrantaan leipomoalan asiakkaallemme

PAKKAAJAA

leipomotuotteiden pakkaamiseen ja etiköintiin. Työtehtäviin voi kuulua myös avustavia leipomon tehtäviä kuten peltien pesua ja siistintää. Työvuorot alkavat arkisin aikaisin n. klo 4 - joten olethan aamuvirkku. Työt kestävät n. 5-6 h/per päivä, työtunteja viikossa kertyy n. 30-35 h/vko.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta leipomotyöstä, mutta hygieniapassi vaaditaan.

Hakijoilta toivomme:

-oma-aloitteisuutta
-kykyä itsenäiseen työhön
-hyvää asennetta

Työ alkaa osa-aikaisena ja pitkäaikestoisena vuokratyösuhteena. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme valitettavasti pysty käsittelemään. Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt ja lisätietoja tehtävästä antaa 22.7-31.7.2020 HR-asiantuntija Laura Oinasmaa (0401998166, laura.oinasmaa@go-on.fi) ja 3.8 alkaen Antti Saira (0445859162, antti.saira@go-on.fi).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Go Onilla työskennellessä saat käyttöösi Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.