(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja / lähettämötyöntekijä
Terätoimitus Lehtinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme Terätoimitus Lehtinen Oy:lle työntekijää tuotannon lähettämöön työskentelemään joustavasti osa-aikaisesti tuotteiden vastaanoton / lähettämisen parissa.

Terätoimitus Lehtinen Oy on Lahdessa sijaitseva teräalan erikoisliike, joka valmistaa, myy, huoltaa sekä maahantuo mekaanisen puunjalostusteollisuuden teriä. Terätoimitus työllistää tällä hetkellä 13 työntekijää ja etsimme nyt varaston puolelle skarppia ja oppimiskykyistä henkilöä hoitamaan tuotteiden vastaanoton- ja lähettämisen tehtäviä.

Työsi lähettämössä on ottaa vastaan tuotteita, hoitaa vahvistukset ja kirjata tuotteet järjestelmiin sekä lähettämön puolella pakata ja postittaa valmiit tuotteet eteenpäin. Työ vaatii hyvää tietokoneenkäyttötaitoa, valmiutta perusfyysiseen työhön ja ennen kaikkea tekijältään tarkkuutta ja kokonaisuuden hahmotuskykyä. Emme edellytä, että ala olisi sinulle tuttu, vaan perehdytämme kyllä tehtävään ja alan tuotteisiin. Työssä pärjätäksesi sinulla kuitenkin olisi tärkeää olla valmiuksia ja halua oppia uusia tehtäviä ja termejä, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Perehdytämme kaikkiin työtehtäviin. Työhön voi myöhemmin kuulua myös mahdollisesti tuotteiden kuljetusta asiakkaille, joten katsomme eduksi, jos omaat b-ajokortin.

Töitä on tällä hetkellä tarjolla osa-aikaisesti 20-40 tuntia viikossa. Työt sijoittuvat arkipäiviin klo 7-15.30 välille, ja työvuorosi voidaan sopia tilanteesi mukaan joustavasti tälle ajalle. Työt sopivat myös esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle.

Työt alkavat syksyn aikana soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen kiinnostuessasi saman tien. Työt alkavat ensin Baronan kautta määräaikaisuudella, jonka jälkeen tavoitteena on, että vakinaistuisit yritykseen pitkäaikaiseksi tekijäksi.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja etsit pitkäaikaista työt, käy jättämässä hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Hakemuksia aletaan käydä läpi jo hakuaikana, joten jätä ihmeessä hakemuksesi jo ennen viimeistä hakupäivää.

Rekrytointiprosessista vastaa Terätoimituksen rekrytoinnin yhteistyökumppani Barona, joten mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää tehtävästä niin olethan yhteydessä rekrytointia hoitavaan Mari Ylä-Uotilaa, puh. 050 572 4853. Parhaiten tavoitettavissa, klo 9-10 välillä arkisin.

Parhaiten tavoitettavissa, klo 9-10 välillä arkisin.