Pakkaaja Labkotec Oy:lle Pirkkalaan
Labcotec

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Labkotec Oy on mittauksiin ja valvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Tuotevalikoimassamme ovat kestävää kehitystä edistävät ja ympäristöturvallisuuden varmistavat mittausjärjestelmät kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin. Tuoteryhmiämme ovat mm. mittauskohteiden etävalvonta, räjähdysvaarallisten tilojen laitteet, pinnankorkeus-, virtausmittaus- ja vesihuollon automaatiojärjestelmät sekä tunnistintekniikka. Asennamme, käyttöönotamme ja huollamme kaikki toimittamamme mittalaitteet

Yhtiömme kasvaessa etsimme tiimiämme vahvistamaan VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen

Labkotecilla pääset tekemään monipuolisia tehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden pakkaus ja lähettäminen. Vastaat lähetyslistoista ja saapuvan tavaran vastaanotosta. Jos olet oma-aloitteinen ja innokas oppija pääset laajentamaan osaamista myös tuotannon eri tehtäviin.

Toivomme, että sinulla on kokemusta tuotteiden pakkauksesta tai lähettämötoiminnasta. Asiakkaamme perehdyttää sinut toimialaan, joten aikaisempi kokemus voi olla kertynyt miltä alalta tahansa.

Tulet osaksi pientä ja kasvavaa tuotannon tiimiä, jossa on hyvä yhteishenki. Odotamme, että olet hyvä tiimipelaaja ja omalla asenteellasi rakennat tiimin hyvää ilmapiiriä. Olet itsenäinen tekijä ja tartut uusiin haasteisiin innolla. Haluat tehdä työt kerralla huolellisesti ja otat omasta tekemisestäsi vastuuta.

Tarjoamme sinulle aluksi 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, joka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua omaksi työntekijäksemme. Työtä tehdään yhdessä vuorossa, liukuvan työajan puitteissa. Pääset mukaan pieneen ja sitoutuneeseen tiimiin ja tulet tärkeäksi osaksi tuotantoamme. Sinut perehdytetään hyvin työhösi, koska haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa ja haluamme, että sinä onnistut omassa työssäsi.

Jos koet, että haluat tarttua tähän haasteeseen Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 8.8.2021. Lisätietoja tehtävästä ajalla 14.7.2021-16.7.2021 antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0405753208.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476557
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Pirkkala, Akaa, Sastamala