(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja kolmivuorotyöhön, Vantaa
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haemme asiakasyrityksillemme tuotantoympäristöön pakkaajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa pakkaamista, mutta toimenkuvissa on vaihtelua asiakasyritystemme tarpeiden mukaan. Työt sijaitsevat Vantaalla, lentokentän läntisellä puolella. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Työssä pärjääminen edellyttää motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Olet luonteeltasi reipas ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Aikaisempi kokemus pakkaamisesta tai automaation parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työssä käsitellään painavia tuotteita, joten hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tehtävässä.

Haastattelemme hakijoita ja täytämme tehtävät heti soveltuvan tekijän löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat vähintään vuoden loppuun. Jatko on mahdollinen. Työ sopii etenkin välivuoden viettäjille.

Ilmianna itsesi jättämällä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme sinulle työn mielenkiintoisessa yrityksessä ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.