(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja/ kokoonpanija (kesätyö)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme hyvämaineiselle metallialan asiakasyrityksellemme Kangasalle pakkaajaa/ kokoonpanijaa. Työ pitää sisällään mm. tuotteiden kokoonpanoa, valmiiden tuotteiden pakkaamista, autojen lastaamista/ purkamista ja varaston järjestyksestä huolehtimista. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole ehdotonta. Työ sopii hyvin esim. opiskelijoille. Työ alkaa heti/ sopimuksen mukaan ja kestää elokuun loppupuolelle. Työtä tehdään ma - pe päivävuorossa ja työpaikalle pääsee julkisilla. 

Hakijoilta toivomme ennen kaikkea reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä! Eduksi katsomme C- ja pikku-e -kortin mahdollisia kuljetustehtäviä varten.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi