(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, KN Collection
KN Collection

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme KN Collectionille trenditietoista ja muodista kiinnostunutta pakkaajaa Keravan Kannistoon. Töitä KN Collectionilla on tarjolla viikosta riippuen aina 24-37,5 tuntia. Työt tehtävässä alkaa elokuun alussa, sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen Baronan kautta tammikuun 2020 loppuun.

Mitä pääsen pakkaajana tekemään?

Pakkaajan tehtäväkuva on monipuolinen. Päätehtävänäsi on huolehtia siitä, että asiakkaalle lähtevät tilaukset ovat aina pakattu määrällisesti oikein ja tuotteet saapuvat jälleenmyyjille mahdollisimman moitteettomassa kunnossa. Tuotteiden pakkausten lisäksi tehtäviisi kuuluu myös tuotteiden hinnoittelu ja laputus.

Myynnilliselle henkilölle työtä voi löytyä myös tarpeen tullen samassa rakennuksessa olevasta outlet myymälästä tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi messuilta, joihin KN Collection osallistuu muutaman kerran vuodessa.

Tehtäviisi voi myös kuulua esimerkiksi asiakaspalvelu puhelimitse, verkkokauppatuotetietojen päivitystä sekä lähetyslistojen teko ja tarkistus.

Mitä haluamme sinulle vastavuoroisesti tarjota?

Tehtävässä pääset tutustumaan hattu- ja asustemuodin viimeisimpiin trendeihin. Samalla pääset osaksi rentoa, positiivista ja kansainvälistä työyhteisöä, jossa välillä vitsitkin voi muuttua englannin tai jopa italian kielisiksi. Yritys on viimeiset vuodet ollut kovassa kasvussa ja tätä kautta sinulla on myös iso vaikutus tulevaisuuden menestykseen ja siihen, miten asiakkaat ovat tyytyväisiä tuotetoimitusprosessiin.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Mikäli ilmoitus jätti sinulle vielä avoinna olevia kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiimme Laura Hannilaan p. 043 824 3431.

Mikäli kuitenkin tehtävä vaikuttaa sinun unelmatyöltäsi, niin jätä hakemus vielä vaikka tänään! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja pyrimme etenemään videohaastattelukierrokselle pikaisesti sopivien ehdokkaiden kanssa.