(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, kesätyö 2 paikkaa (Raisio)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme nyt raisiolaiselle asiakasyrityksellemme kahta PAKKAAJAA kesän ajaksi touko- elokuun väliselle ajalle.

Tehtävässä olet vastuussa pakkauskoneen toiminnan sujuvuudesta. Pakkaat pakkauskoneesta tulevia kuivatuotteita laatikoihin, pinoat täysinäisiä laatikoita kuormalavoille ja valmistelet valmiit lavat eteenpäin toimitettavaksi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muitakin yleisiä varastotöitä ja siisteyden ylläpitotehtäviä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työskentely voi sijoittua ajoittain myös klo 6-14 tai klo 7-15.

Odotamme hakijoilta reipasta ja iloista työskentelyotetta sekä ennen kaikkea luotettavuutta! Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen pakkaustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tyyppi ratkaisee!

Tarjoamme mukavan kesätyön mukavassa työporukassa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.