(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja (kesätöihin)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020
Haemme Vantaalla toimivalle teollisuuden parissa toimivalle perheyritykselle

PAKKAAJAA (kesätöihin)

Etsimämme henkilö on ripeä, tarkka ja tehokas toimissaan. Työtehtäviin kuuluvat tuotteiden teippaaminen, pakkaaminen ja ripustaminen. Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta, vaan oikea asenne ja tekemisen meininki ratkaisevat!

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle halutessasi täydet työtunnit ja ainakin heinäkuun loppuun saakka kestävän työsuhteen. Mikäli osa-aikatyö
sopii elämäntilanteeseesi paremmin, on asiakkaallamme mahdollisuus myös tällaisen työsuhteen solmimiseen. Mainitsethan hakemuksessasi, oletko hakemassa ensisijaisesti osa- vai kokoaikaisia työtehtäviä.

Mikäli tilanne sallii ja työt lähtevät mukavasti liikkeelle, työsuhdetta voi olla mahdollista jatkaa myös pidempikestoiseksi heinäkuun lopun jälkeen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi jo tänään järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Pakkaaja. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomaathan, että tietosuoja-asetuksen puitteissa emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, vaan ainoastaan järjestelmämme kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.