Pakkaaja, Fazer Makeiset
Fazer Makeiset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset käyttämään käsiäsi ja näet konkreettisesti työsi jäljen? Pidätkö pakkauksen monipuolisista työtehtävistä?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä pakkaamaan suklaa ja keksituotantoon Fazerin makeistehtaalle Vantaan Vaaralaan, sillä etsimme asiakasyrityksellemme Fazer Makeisille pakkaajia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä pääset osaksi monipuolista tuotantoa makeistehtaalla ja työskentelemään tuotantoprosessin loppuvaiheen pakkaustehtävissä. Pakkauslinjoja on erilaisia mm. koneellisesti tapahtuvaa pussitusta ja kotelointia sekä jonkin verran myös käsin pakkaamista. Kaikissa työtehtävissä tärkeässä roolissa on työturvallisuus, laadunvalvonta, linjastoiden siisteydestä sekä työn sujuvuudesta huolehtiminen.

Tässä työssä menestymiseen auttaa itsenäinen työskentelytapa, tarkkuus sekä tekninen ymmärrys. Toivomme sinulta kokemusta tarkkuutta vaativasta pakkaustyöstä tai osaamista elintarvike-, prosessi- tai tekniseltä alalta. On eduksesi, jos olet aikaisemmin käyttänyt tai valvonut pakkauskoneita. Myös trukkiosaaminen on eduksesi. Saat työhösi kuitenkin kattavan perehdytyksen ja kokeneiden kollegoiden tuen, joten tärkeintä on aito kiinnostus tuotantotyötä kohtaan sekä innostunut asenne.

Työ alkaa tammikuussa ja tämä määräaikainen työsuhde kestää elokuun loppuun 2022. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää kolmivuorotyötä (aamu-, ilta- ja yövuoro), mutta joillakin osastoilla työskennellään myös viikonloppuisin. Joten edellytämme sinulta kolmivuorotyövalmiutta. Työ on kokoaikaista 40 h/vko.

Edellytämme hakijoilta suomen kielen taitoa. Tarkistathan myös toimivat kulkuyhteydet Vantaan Vaaralaan kaikkina aikoina.

Hae mukaan makeaan työpaikkaan! Pakkaajana pääset osaksi kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä sekä työskentelemään mielenkiintoisten ja innostavien brändien parissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis nopeasti! Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon HR-Konsultti Annika Venäläinen sähköpostitse annika.venalainen@adecco.fi.

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524608
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Annika Venäläinen (annika.venalainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa