(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja elintarviketeollisuuteen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme pakkaajaa asiakkaallemme Ylöjärvelle

Työskentelet elintarvikkeiden pakkauslinjalla ja pakkaustyön ohella valvot, että pakkaukset ovat kunnollisia ja laatuvaatimukset täyttäviä. Osallistut tarvittaessa myös muihin pakkaamon työtehtäviin. Tarkempi toimenkuva määräytyy kokemuksen ja osaamisesi perusteella.

Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuudesta, mutta se on ehdottomasti eduksesi. Arvostamme erityisesti näppärää ja oma-aloitteista työotetta ja reipasta asennetta. Työtä tehdään arkipäivisin päivävuorossa. Työskentelet mukavassa ja työhön sitoutuneessa tiimissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä oman alasi tehtäviin paikallisessa elintarvikealan yrityksessä ja TES:in mukaisen palkkauksen. Työ on alkuun muutaman kuukauden määräaikaisuus, mutta ripeällä ja motivoituneilla tekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäksi aikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 13.10.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0445753208