Pakkaaja äitiyslomitukseen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

JALOTOFU - Tofu of Finland

Tofuamme on valmistettu vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Vuodesta 2020 käytämme ainoastaan eurooppalaisia luomusoijapapuja Jalotofu-tuotteidemme raaka-aineena.

Etsimme Soyan (Jalotofu) pakkaamoon työntekijää vanhempainvapaan sijaisuuteen. Tehtävä sisältää raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden käsittelyä sekä pakkaamista. Työ on kaksivuorotyötä (ma-pe 8-16, 17-01)).

Tehtävä on kokoaikainen. Teemme kirjallisen työsopimuksen alkuun Eezyn kautta (4 kk) ja tämän jälkeen on tarkoitus siirtyä Soyan kirjoille.

Työ ei vaadi aikaisempaa osaamista, mutta hyvä fyysinen kunto on suotavaa. Myös hygieniapassi on hyvä olla, mutta sen voi suorittaa työn ohessa. Eduksi on iloinen ja itsenäinen asenne sekä sopeutuminen pienen yrityksen monipuoliseen toimintaympäristöön. Ohjeet ja määräykset ovat suomen kielellä, joten edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset myös oman kulkuneuvon.

Tarjoamme mukavaa seuraa, rennon työpaikan ja mahdollisuuden olla mukana yrityksessä, joka luo aivan uusia makumahdollisuuksia. Tarvitsemme sinua mahdollisimman pian, joten hae pikaisesti oheisen linkin kautta. Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta raasepori.vmp@eezy.fi tai puhelimitse 040 307 5405 (ark. klo 8-16).


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot