(Poistunut julkaisusta)

Pakkaaja, 2 hlöä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Nokialla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme työntekijöitä pakkaamon tehtäviin. 

Työtehtäviin kuuluu erityisesti tuotantolinjan loppupäässä toimiminen, jossa otetaan tuotantolinjalta tulevat tuotteet vastaan ja pakataan ne kuljetuskuntoon. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään joko loppuasiakkaille ympäri maailman tai sitten ne kuljetetaan tehtaan sisällä jatkojalostuslaitokselle. 

Pakkaamon tehtävissä tarvitaan nopeutta, tarkkuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Tietotekniset valmiudet katsotaan eduksi paikkoja täytettäessä. Kaikki tuotteet pakataan käsin, tarvittaessa nostolaitteita apuna käyttäen. Työ on pääasiassa tiimityötä. Työtehtäviin perehdytetään, joten aikaisempi kokemus pakkaamon tehtävistä ei ole pakollista. Aikaisempi kokemus varastoitintehtävistä sekä muusta tehdasympäristössä tehtävästä työstä katsotaan eduksi.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa (40h/viikko). Työ alkaa kevään aikana 6 kuukauden mittaisena vuokratyösuhteena ja sisältää kattavan, palkallisen perehdytysjakson työsuhteen alussa.

Työpaikan sijainnista johtuen auto on välttämätön. Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen kevään aikana.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, anna.virtanen@nordic.fi, puh. 050 355 7733.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.