(Poistunut julkaisusta)

Pakettilajittelijoita
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Oletko aamuvirkku ja pidät fyysisestä, rutiininomaisesta työstä? 

Haemme nyt pakettilajittelijoita Espooseen aikaisiin aamuvuoroihin!

Tehtävä työ on pääasiassa pakettien lajittelua. Työ on rutiininomaista ja vaatii tarkkuutta, etenkin numeroiden kanssa. Eduksesi katsomme kokemuksen rutiininomaisesta työskentelystä. Emme kuitenkaan edellytä aikaisempaa kokemusta, sillä työhön perehdytetään. Pärjäät tehtävässä parhaiten reippaalla ja ahkeralla asenteella, #asenneratkaisee!

Töitä tehdään arkisin pääasiassa kahdessa vuorossa klo 3.00-10.00 ja 5.00-12.00 maanantaista perjantaihin. Työpaikka sijaitsee Espoossa Nuijalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tässä toimipisteessä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Hyvä fyysinen kunto 
  • Tarkkuus
  • Oma-aloitteisuus
  • Valmius rutiininomaiseen työhön
  • Hyvä suomen kielen taito

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työtä voit tehdä joko koko- tai osa-aikaisesti. Palkkaus on viestinvälitys- ja logistiikka-alan työehtosopimuksen P-liitteen mukainen.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa Hae tätä paikkaa-linkin kautta.

Haku päättyy sunnuntaina 13.10.2019 Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Linda Dikert
rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi