(Poistunut julkaisusta)

Pakettilajittelijoita joulusesonkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Lietoon osa-aikaisia sekä kokoaikaisia PAKETTILAJITTELIJOITA joulusesonkiin.

Työ on käsin tehtävää pakettien lajittelua Liedon toimipisteessä. Työt alkavat marraskuun aikana perehdytyksellä ja kestävät aina vuoden loppuun. Mutta hyvälle tekijälle on töitä varmasti tarjolla ensi vuonnakin.

Työvuorojen pituus on 4-7,5 tuntia ja vuoroja on tarjolla aamuissa ja illoissa, myös viikonloppuisin. Voit itse valita haluatko tehdä osa-aikaista vai kokoaikaista työtä. Voit myös alkuun tehdä vähemmän tunteja ja joulukuussa enemmän. Tämä työ sopii hyvin opiskelijoille tai henkilöille, jotka haluavat joustavan työsuhteen muun elämän oheen.

Toivomme sinulta hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa ja työturvallisuusmääräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen. Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Eduksi katsomme trukinajo taidon sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Personalhusetin henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto, puh. 050 568 1523 tai katariina.kiviluoto@personalhuset.fi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.10.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.