Pakettiautopuolella asentajalle paikka auki!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Pakettiautopuolella asentajalle paikka auki!

Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike Vantaalla Hakkilassa, joka tarjoaa raskaankaluston ja pakettiautojen kattavat korjaamopalvelut ammattitaidolla sekä varaosat ja tarvikkeet ajoneuvojen huoltoon ja varusteluun. Suomen Kuljetuslaite Oy on osa Koivunen-konsernia ja kuuluu kansainväliseen TopTruck -korjaamoketjuun.

Yhdelle autonasentajalle olisi paikka auki, sillä asiakkaamme Suomen Kuljetuslaite etsii pakettiautopuolelle yhtä asentajaa tekemään sekä korjauksia että huoltoja. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Hakkilassa ja työajat ovat erinomaiset, sillä hommia painetaan arkisin kello 8-16 välisenä aikana.

Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta autopuolelta, sillä pääset työskentelemään kokeneen asentajan työparina. Ajoneuvoasentajan koulutus antaa hyvät valmiudet työhön sekä aiempi puuhastelu pakettiautojen parissa joko kotipihassa tai vaikka työharjoittelupaikoissa.

Ammattilainen sinun ei tarvitse vielä olla, tässä työssä kyllä pääset oppimaan! Sinulta vaaditaan työtä vieroksumatonta asennetta sekä intoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Tiimiin kaivataan hyvät tiimityötaidot omaavaa reipasta henkilöä, kenellä on tahtotila kehittyä alallaan raudanlujaksi ammattilaiseksi.

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ansioluettelosi kera ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae jo tänään!

Mikäli haluat tiedustella lisää, voit olla yhteydessä minuun.

Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi
www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1517256
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa