(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautonkuljettajia Vantaalle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haetko itsellesi työtä, jossa oma-aloitteisuus ja itsenäinen työ ovat avainsanoja? Olisitko valmis sitoutumaan työhön pitkäaikaisesti?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin KYLLÄ, niin jatkathan lukemista. Haemme siis pitkäaikaisia ja asiakaspalveluhenkisiä b-kortin omaavia pakettiautonkuljettajia pääkaupunkiseudulla tapahtuvaan jakelutyöhön. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti aina Vantaan Viinikkalan alueelta ja jakelukohteet keskittyvät pääkaupunkiseudulle. Töitä tehdään arkisin aamu- ja iltavuoroissa töiden painottuessa kuitenkin aamuvuoroihin. Työtehtävät sisältävät kuljetusten lisäksi myös kuorman purkua autosta, joten kyky tehdä fyysistäkin työtä on välttämätöntä. Tehtävässä liikutaan paljon myös asiakkaiden tiloissa, minkä vuoksi ystävällinen asenne, palvelualttius sekä yleinen positiivisuus ovat piirteitä, joita hakijoissa arvostamme.

Minkälainen tekijä tässä tehtävässä pärjää? Oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja kovan työmoraalin omaava henkilö, jolla on myös sujuva suomen kielen taito. Toivomme myös, että hakijalla olisi jo jonkinlaista ajokokemusta pk-seudulta.

Tarjoamme mahdollisuuden kokoaikaiseen ja pitkäaikaiseen työpaikkaan loistavassa työporukassa, jossa huolehditaan myös työntekijöiden kunnollisesta perehdytyksestä. Jos paikka kuulosti mielenkiintoiselta, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.