(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautonkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Haemme asiakkaallemme PAKETTIAUTONKULJETTAJAA Uudenmaan alueella tapahtuvaan kuljetustyöhön.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja aikaisempi kokemus kuljetus- ja jakelutehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi olet reipas ja työsi tunnollisesti hoitava henkilö, asiakaspalvelutaitoinen ja vastuullinen liikenteessä. Lisäksi odotamme hakijoilta joustavuutta työajoissa, itsenäistä otetta työskentelyyn sekä riittävää fyysistä kuntoa siirtelemään lavoja ja rullakoita.

Ajoa pääasiallisesti PK- seudulla ja työajat pääsääntöisesti päivävuoroa, joskin hakijoilla tulee olla valmius myös työskentelemään tarvittaessa iltavuoroissa.

Työt alkaa sopimuksen mukaan, loka- marraskuussa.

Palkkaus: TES.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.