(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautonkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme asiakkaallemme PAKETTIAUTONKULJETTAJAA Joensuun keskustan alueella tapahtuvaan kuljetustyöhön.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja aikaisempi kokemus kuljetus- ja jakelutehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi olet reipas ja työsi tunnollisesti hoitava henkilö, asiakaspalvelutaitoinen ja vastuullinen liikenteessä.

Töitä on tarjolla 2 päivänä viikossa n. 7 h/päivä. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti klo 7-15 välille.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa viimeistään joulukuun alusta!

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.