(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautonkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Oletko ajotaitoinen ja hyvässä fyysisessä kunnossa oleva? Etsitkö varasto tai kuljetusalan töitä?


Etsimme nyt  PAKETTIAUTONKULJETTAJAA asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työnkuvasi tulisi olemaan leipomotuotteiden kuljetusta eri asiakkaiden toimipisteille. Työpäiväsi alkaisi aamuyöllä klo 3:00, jolloin pakkaisit tuotannosta valmiina olevat erät pakettiauton kyytiin. Kuljettajana toimittaisit tilatut erät asiakkaille ja keräisit samalla tyhjät laatikot mukaan. Töitä on tarjolla arkisin viitenä päivänä viikossa aina klo. 03:00-09:00. Elämäntilanteesi mukaan sinulla on mahdollista tehdä myös kolmena päivänä viikossa ajoittuen maanantaille, keskiviikolle ja perjantaille.

Edellytämme sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta otetta työntekoon. Työnkuvan vuoksi B-ajokortti ja hyvät ajotaidot ovat välttämättömiä, sillä tulet ajamaan pakettiautolla Rovaniemen alueella.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työpaikan. Osa työajasta ajoittuu aamuyölle, jolloin peruspalkan lisäksi sinulle maksetaan hyvät lisät.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, haastattelemme ehdokkaita jo kesän aikana. Lisätietoja antaa Jennika Puominen 050 409 7304.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.