(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautonkuljettaja, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalvelutaitoista pakettiautonkuljettajaa Ylöjärvelle.

Työ pitää sisällään kappaletavaran kuljettamista Ylöjärven toimipaikalta lähiseudulle. Työt ovat arkisin, työpäivät alkavat klo 4:00-7:00 välillä. Työ on määräaikainen vuoden loppuun, hyvällä tekijällä on mahdollisuudet jatkoon asiakasyrityksessämme. Viikkotuntimäärä on 32-40 tuntia viikossa. 

Tehtävässä pärjää parhaiten asiakaspalvelutaitoinen ja palvelualtis, reipas, motivoitunut sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevä työntekijä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kuljetus- sekä asiakaspalvelutehtävistä.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia päätoimipaikan ja asiakkaiden välillä kulkemista varten.

Aloitus sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sofia Rosvall sofia.rosvall@nordic.fi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, täytäthän työhakemuksen osoitteessa www.nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!